Strijelac - Današnji Horoskop za dan 27. 11. 2015. godine!

Opšte karakteristike žena u znaku Strijelca

Je optimista, plemenita, religiozna, nekad jako studiozna, a ponekad površna, zavisi šta je interesuje, entuzijaista, djetinjasta, nepraktična, nestrpljiva, tvrdoglava. To je osoba širokih vidika, voli da polemiše, da ulazi u rizične finansijske transakcije, pravična je, često je neefikasna, odugovlači sa donošenjem važnih odluka, može imati problem sa zakonom, voli da se bavi politikom, da rizikuje. Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje, onda se bavi umjetnošću, filozofijom, voli da čita, da saznaje o drugim narodima, religijama. Velika je pričalica, maštar. U ljubavi, žena Strijelac je romantična, ali je strast uglavnom drži na kratke staze, nepredvidiva je, izuzetno duhovita, i to je razlog zašto je muškarci vole. Ne voli da zavisi ni od koga. Može biti i u paralelnim vezama, jer ne osjeća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje više koji su slabije ličnosti od nje i koji u njoj gledaju oslonac, što njoj ne smeta.

Žena Strijelac se najbolje slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strijelcem, Vagom i ponekim Ribama.

Opšte karakteristike muškaraca u znaku Strijelca

Idealista, entuzijasta, iskren, nasmijan, pompezan, znatiželjan, uvjek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, umije da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan kada je ljubavni život u pitanju, ali nikada nije neiskren. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj. Voli raznovrsnost, potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok partnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu, on će ostati sa njom. Ponekada može da se tako strastveno zaljubi da je u stanju da zbog partnerke iz korjena promjeni svoj život, ode u drugu zemlju, grad, promjeni posao...

Muškarac Strijelac se najbolje slaže sa : drugim Strijelcem, Jarcem, Vagom, Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekad i sa Ribama.